Det er vigtigt at rejse

Det meste af ens dagligdag bruger man typisk i den by man bor i, eller hvor ens arbejde / studie ligger. Det er ganske naturligt. I hverdagen har man ikke den samme mulighed for at komme ud og opleve forskellige steder, når der er en masse gøremål som man skal tage sig af. Men når man bruger størstedelen af ens tid i det samme område, så kan tingene hurtigt blive ens formelige. Derfor er det vigtigt at man kommer ud og oplever noget. En rejse giver langt mere end nogle fotos som man kan vise frem for familien. Når man kommer ud fra ens vante omgivelser, og interagerer med folk fra andre kulturer, som taler et anderledes sprog, så får man udvidet sine horisonter. Det bliver nemmere at sætte sig ind i ens medmenneskers sted, og man får et langt større perspektiv over hvordan verden hænger sammen.

I hjemmet og på skolen lærer vi hvordan at man gebærder sig i samfundet, og får de grundlæggende værdier på plads, som senere vil udgøre vores personlighed. Det var i vores barndom. I dag vil jeg mene at en af de største ting man kan gøre, for at udvikle sig selv personligt og socialt, er at rejse ud og opleve verden.

Med de mange lavprisflyselskaber, og muligheder for at sammenligne priser med hinanden, kan man nemmere end nogensinde før, finde billige flybilletter og logi. Man skal udnytte de muligheder man får, for at få et indblik i den verden vi alle lever i. Lige meget om rejsen går til det fjerne Sydøstasien, Sydeuropas behagelige varme, eller op i de Norske fjelde. Turen behøves nødvendigvis ikke at gå til et helt andet land. Det kan også være ganske befriende at rejse til en anden by, hvor omgivelserne og butikkerne er anderledes.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *