Med små børn er det svært at have et stilet hjem

Når man får børn vendes der om på prioriteringer og ting som man fandt vigtige forinden, er ikke ligeså vigtige mere. Det er klart at der er en masse ting man skal have købt når man får børn. Legetøj, seng, tøj, mad, bleer, endnu mere legetøj. Men også disse ting prioriteres i – vigtigst af alt er selvfølgelig at ens barn sover i en god seng, har noget ordentligt tøj og får noget godt mad. Legetøjet er selvfølgelig vigtigt, men med et barn som selvfølgelig vælger legetøj ud fra hvad der er sjovt og ikke kønt, og venner og familie der ofte overøser en med skønne gaver, er det ikke altid at man får et sammenhængende hjem som er gennemgående stilet.

Ofte bliver ens hjem en blanding af møbler som man selv finder smarte, plastik biler, legetøjskøkkener, trampoliner, dukker, og en masse andet. Det er en del af at få børn. Men så vigtigt det er at dine børn har nogle skønne legesager og at dine venner og familie også skal have lov til at forkæle, ligeså vigtigt er det at du føler dig hjemme i dit eget hjem. Og med legetøjsmøbler i skrappe farver og hård plast blandet med dine egne møbler, kan det være svært for en der nyder et nogenlunde smukt hjem. Dog er der nogle ting du kan gøre, som kan gøre dit hjem finere for dig, og ligeså sjovt for dine børn.

Det er okay at være en træls forældre engang imellem, eksempelvis ved at smide noget af det store legetøj ud. Skift plastik legetøjskøkkenet, eller plastik motorcyklen ud, med nogle af træ. De er langt pænere og desuden holder de ofte længere. Skift udendørs legepladsen af plastik og i de klassiske rød-blå-gule farver, ud med en lækker legeplads af træ i fine farver og god kvalitet. Meget af det legetøj og tilbehør som børn har og som ofte er det der ligger og flyder i hjemmet, kan skiftes ud med noget som er pænere og passer bedre ind i hjemmet. På den måde kan du have lidt mere stil over hjemmet, selv når det roder. Lån eventuelt penge online, hvis økonomien ikke er til at skifte alt dette ud.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *