Hvor går unge galt i byen?

Du har sikkert hørt folk sige, at studielivet er den bedste tid i dit liv. Og studietiden er måske også den tid i dit liv, hvor du har mest ’’jeg-tid’’, men det er også der, hvor du har færrest penge.

Alligevel er mange unge storforbrugere – både når det kommer til tøj, sneakers, byture og det nyeste boliginteriør – og derfor ender flere af de samme forbrugere også i en gældsspiral, fordi deres ’’forbruger-jeg’’ drukner i koppen af ’jeg-vil-have’.

Jeg er langt fra modstander af forbrug (og min egen kop bliver da også fyldt op fra tid til anden), men har du få midler til rådighed, så er det oplagt at kigge efter i krogene, finde mønter under sofaen og spare der, hvor der kan spares.

Find selv frem til dine rabatter

En af de fordele, som studerende har, er, at de kan få studierabatter – endda så det batter.  Spørgsmålet er, hvor man skal lede efter dem? For selvom mange restauranter, barer, oplevelser og virksomheder har studierabat på udvalgte ting, så er det ikke altid, de skilter med det.

Det er det rene fup og fidus, og du som studerende skal derfor være klar over, at du må gå ind med høj pande og spørge om det mange steder – for hvis du får 10-25% rabat hos flere af de steder, du glædeligt lægger penge i løbet af måneden, så snakker vi om, at du kan spare mange hundrede kroner. Det er lige til sparegrisen!

Der er altså utallige muligheder for, at du kan få fyldt din forbrugs-kop op, og hvis dit behov ikke tilfredsstilles, så er der altid den mulighed, at du kan tage et mindre lån.

Det er nemlig ofte her, unge går galt i byen – for mange låner penge, inden de over hovedet har en idé om, om de egentlig har brug for det. Men faktisk så kan det være den helt rigtige beslutning at tage et lån en gang i mellem. Livet er kort, og forbrugskoppen skal ikke tørste indtil den dag, du ikke er her længere.

Moneezy er en af de platforme, hvor du kan sammenligne og ansøge om lån. De giver et godt overblik over de forskellige lån på markedet, og så sidder du ikke helt alene med valget på dine skuldre. Hos Moneezy kan du også læse dig frem til, hvad du skal være opmærksom på samt gode råd til, hvilket lån der i sidste ende kan gøre mest for dig og din økonomi.

Til sidst er der ikke andet end at sige – god ungdom (nyd dine rabatter, så længe de gælder!).

Link til Moneezy: https://moneezy.com/dk/

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *