Moccapigen.dk header image 2

Det KAN lade sig gøre

torsdag d. 11. oktober 2012 kl. 10:53 · · 17 kommentarer

– at lade der gå 1 måned uden at skrive et eneste ord på sin blog. Bare se på min. Og jeg kan betro dig, at det ikke gør det mindste ondt. Der er ikke brug for en klinik til blogafvænning og jeg tror det går helt fint med at droppe at blogge, inden jeg rammer plejehjemmet engang. Det kommer simpelthen helt af sig selv, når der arbejdes på højtryk og livet leves sammen med mennesker af kød og blod. Når livet er endnu federe ude i virkeligheden end “på papir”.

Institutionen som skulle startes op fra bunden, mit elskede drømmejob, er nu søsat og kører over al forventning. Elleve nøje udvalgte mennesker er vi til at varetage denne gesjæft og vi står skulder ved skulder, imens vi gør det. Vi er gode til at passe på de unge mænd med handicaps, som vi skal forsøge at gi’ et godt liv, og vi er gode til at passe på hinanden. Vi skaber relationer og knytter bånd og stedet er blevet mit andet hjem. Det er kun gode tegn, men nu har der også været rum til at skrue ned for timetallet og få en mere almindelig hverdag ind i billedet. Nu kører vagterne som de skal og der er en ordentlig bunke fridage at gøre godt med.

Tiden siden 1 august har været flydende. Nogle dage har jeg ikke anet, hvilken ugedag vi var nået til, men der har også været meget at se til i job- og privatliv. Jeg har mødt en masse nye mennesker og møder til stadighed flere som beriger mit liv. Og så er der nogle ganske få som trækker mig ned, men som altid, så handler det om at stikke en finger i jorden og fornemme, om det er med vilje eller om det er pga. tankeløs adfærd. Mine handlinger rammer så derefter.

Jeg har fået flere mails med forespørgsler til mit rygestop for et par år siden og til det vil jeg sige:

– jeg ryger stadig ikke og kommer ALDRIG til det igen!

Det er stadig det bedste jeg nogensinde har gjort for mig selv og de mange kilo som røg på sidebenene efterfølgende, har bare været en kendsgerning. Intet mindre. Hellere dét, end røgen!

I skrivende stund er jeg i fuld krig med at ommøblere mit skrog med vægtstang og vægtskiver. Ikke fordi der skal komme en muskuløs Anita ud på den anden side, men fordi jeg er blevet hooked på Les Mills Bodypump. Det er en fed og effektiv måde at dyrke motion på og så elsker jeg jo at springe over det lave gærde, hvor jeg kan, for at spare tid; bodypump giver nemlig både Styrke, Toning & Udholdenhed og det endda til FED musik (og min datter som instruktør), så … I’m in. Jeg skal bruge disse forcer i mit job, så der er ikke andet end win-win at spore. Fra top til tå.

Der bliver også spurgt til kærligheden og med dén er det stadig sådan, at jeg holder kortene tæt til kroppen. Der er så mange smukke, dejlige mænd derude og der er også een til mig og mere har jeg ikke lyst til at sige pt. Hvis jeg ender med en Lilly, skal jeg nok lade dig det vide :-D

Lige nu har jeg en mere eller mindre tvungen ferie og det samme i næste uge. Jeg skal igen på skinnerne via DSB. Et sted, jeg har tilbragt rigtig mange timer de sidste 3-4 måneder og det ville have været så meget billigere og tidsbesparende, hvis jeg havde haft den bil altså – men det har jeg endnu ikke og så er det en god øvelse i at gi’ slip og ikke lave en hujende fis.

De næste som skal have visit er østjyderne. En hel lang uge vil jeg være at finde på mit “hemmelige” sted og derfra udgår mine skønne aftaler med dejlige mennesker. Der skal drikkes kaffe, der skal tages modelbilleder af en smuk ung mand, der skal spises god mad, der skal krammes helt vildt meget, jeg skal gense gamle venner og jeg skal nyde det der liv, som jeg er blevet så smaskforelsket i igen.

Så du kan nok se, at jeg ikke har tid til at være her…

Tak fordi du kom forbi og læste med og rigtig, rigtig god dag til dig :-)

17 kommentarer ↓

 • Mette

  Jeg kommer ofte forbi… bare for lige at se om der stadig er liv i dig :-)

 • Gitte

  Jeg kikker også tit forbi :-)

 • Anita

  Gitte, jeg tror lige du skal have et link, hvor der er lidt mere skriv … og Mette… der er nyt derovre, hvis du ikke har set det.

  God weekend til Jer. I er fame dejlige! :-)

 • Gitte

  Tak søde, og god weekend til dig/jer.

 • Anita

  Tak i lige måde, søde menneske :-)

 • Susanne

  Dejligt at læse lidt fra dig igen, hav en rigtig dejlig ferie…

 • Camilla

  Også mig hver dag… På min daglige rute rundt i blogland :-) herligt med en smule på skrift.

 • Pernille

  Der er ikke noget mere skønt, end når livet leves og er godt :)

 • Jess

  Tjaaa jeg er altså også en af dem der falder ind på din blog ind imellem, synes du tager nogle glimragende billeder af hverdagen.

 • Anita

  Åh hvor er I gode! Jeg er så glad fordi I giver Jer tilkende og Jess, titusind tak for dine roser til mig. Dine egen billeder er så smukke og udtryksfulde og jeg ville godt i stald hos dig for en enkelt dag, for at suge indtryk til mig ;-)

  Rigtig, rigtig god weekend til Jer alle!

 • Lone

  Du sprudler, Anita – det er skønt at læse, at du favner livet :-) Men du er savnet her … :)

 • Anita

  Lone, du er så dejlig. Jeg har ikke så mange ord til mocca’en mere. Underligt nok, for jeg oplever mange dejlige ting, men energien bliver lagt i det virkelige liv og en smule på Facebook og jeg oplever, at min mave synes det fungerer rigtig godt.

  Varmt knus til dig, smukke menneske :-)

 • Lone

  Hihi – det er sandt, at når man virkelig oplever en masse dejlige ting i hverdagen, bruger man energien dér og bloggen træder i baggrunden :-)
  Jeg savner dine dejlige billeder og tekster – og at høre, hvordan Kevin har det. Men tak for dette indlæg. Det er bare så skønt at høre, at du har det dejligt, skønne pige :-)

 • jonna

  Dejligt at du er glad for livet og det kører for dig.

 • Dorthe

  Jeg synes også det er svært at få tid til at skrive så ofte som jeg gerne ville. Skønt at have en som har det som jeg. Det er jo ikke fordi jeg ikke gerne vil – men det er ikke altid at det lader sig gøre.

  Så jeg har det som dig!

 • marianne bentzen

  Det lyder rigtig rigtig skønt og livsbekræftende – held og lykke med det hele!
  Marianne Bentzen

 • Anita

  Lone – du er simpelthen så sød. Kevin har det godt. Han er efterhånden blevet et hoved højere end sin mor og taler med en stemme så dyb, at jeg slet ikke kan genkende ham, når han ringer hjem og spørger, om han må være sammen med “én af gutterne”. Han er stadig god ved andre og han giver mig dagligt et godt grineflip, så han er stadig den “lille” krudtugle og humørspreder, vi kender så godt :-)

  Alle – jeg svæver rundt på en lykkelig sky herude i virkelighedens verden og aldrig har man set mig smile så meget før. Kan man godt ramme toppen af poppen, inden man er fyldt 40? Hvis ja, så ønsker jeg mig kun at blive der :-)

  Tusind tak fordi I skrev – alt godt sender jeg til Jer <3