Moccapigen.dk header image 2

Karmaloven

søndag d. 19. august 2012 kl. 11:25 · · 13 kommentarer

Du får tilbage, hvad du giver ud – sådan helt basalt. Det er regnskabets enkelhed og da jeg aldrig har været en ørn til tal, så kan jeg ånde lettet op og konstatere, at de gudskelov ikke findes i det her regnskab. At hjælpe i lyst og kærlighed koster ikke noget og bogføres ikke noget sted. Det gør kun godt allerinderst inde.

Karmaloven er nu gået i gang med at give mig nogle af de mange gaver tilbage. Jeg møder så megen kærlighed som aldrig nogensinde før og hver eneste dag overvældes jeg af alle de gode energier, som strømmer mig i møde.

Hver dag. Hver evig eneste dag. Uden undtagelse.

Kærligheden fylder mig op og jeg forsøger, med alt hvad jeg har, at åbne mig op og tage det hele ind. Jeg mærker, hvordan jeg langsomt men sikkert mættes, men aldrig så meget, at det bliver nok. Hvem kan dog få nok af den slags?


Et lille øjebliks nærvær med et menneske med autisme på mit job

Jeg elsker den Karmalov. Det gør jeg altså…

13 kommentarer ↓

 • Victoria

  Hejsa. For at karmaen lige kommer helt op at ringe, skal vi så ikke blive enige om at det hedder personer el mennesker m autisme, ikke autist! Ingen af os kan bare proppes i en bestemt kasse! God karma fra Victoria

 • Anita

  Hej Victoria og tusind tak for din kommentar.

  Jeg er langt fra ude på at putte mennesker i kasser, men jeg ved, hvad du mener, skal du vide. Hvis det kan gøre dig glad, skal jeg meget gerne rette det ene ord i min tekst, så vi kan få genoprettet den ‘karma’. Det kræver så uendelig lidt i virkeligheden :-)

  God søndag til dig.

 • Victoria

  Dejligt Anita. Ved at mange mennesker med autisme ikke bryder sig om at blive kaldt autister, de er jo bare mennesker med særlige udfordringer. Der hvor jeg arbejder gør vi meget ud af at tænke det sådan, og det hjælper en sproglig afklaring til :0) kh Victoria

 • Letten

  Hvor ville jeg ønske der var flere af din slags.
  Sagt fra hjertet af en mor med et barn med autisme.

 • Anita

  Det var virkelig smukt sagt, Letten. Af hjertet – Tak <3

 • Gitte

  God karma fra Kbh. :-D

 • Anita

  Taaaak, min Gitte. Knus til du og din dejlige dreng fra os :-))

 • Gitte

  Taaaaaak søde Anita.

  Dejlig og dejlig dreng…., han er jo blevet teenager og jeg tænker, hvad har jeg dog gjort, for at fortjene dette “cirkus”…. :-D. Jeg synes da ellers selv, at jeg er rimelig omgængelig… :-D.

 • Karin Hørkilde

  Sødeste Anita.

  Jeg har en klippefast tro på, at det man giver ud, får man igen. Ikke i kroner og ører – ikke nødvendigvis i hvert fald. Men hvis man opfører sig ordentligt overfor andre mennesker, kommer det tilbage igen – som oftest med renters rente. Måske ikke lige med det samme, og af og til kan det være lidt svært at få øje på retfærdigheden; men når det store regnskab skal gøres op, er jeg stensikker på, retfærdigheden sker fyldest! Så jeg forsøger i alle henseender at behandle alle, som jeg gerne selv vil behandles:-)

  Håber du får en helt vidunderlig dag, allerkæreste min:-)

 • Anita

  Gitte – du får det du giver ud, på alle måder … og det ER en dejlig dreng ;-D

  Karin – du er så elskelig og jeg er så glad for, at jeg har fået krammet dig flere gange. Du er indbegrebet af Karmaloven, set med mine øjne :-)

  Rigtig god weekend til Jer <3

 • Camilla

  Og jeg elsker dine indlæg – det gør jeg altså!

 • Anita

  Åh smukke menneske, og jeg skriver bare så få af dem efterhånden…

  <3

 • Sara Privat

  Det er en rigtig god leveregel. Jeg følger selv “Giv uden at forvente tilbage”, og synes jeg får kærlighed tilbage i tifold :)