Moccapigen.dk header image 2

Tag en bid af det liv!

søndag d. 5. august 2012 kl. 09:40 · · 4 kommentarer

Det er længe siden sidst. Mindst en million spamkommentarer ude bagved, mange mange blogs jeg ikke har kigget på, en milliard billeder på min mobiltelefon, et nyt job og flere ugers bolig i en kuffert – så længe siden er det, jeg sidst var omkring bloggen her.

Der er sket så uendelig meget og det totale fravær her har stået i lysende kontrast til den glasklare tilstedeværelse jeg har haft andre steder. Jeg har haft fire ugers morferie (og været uden job imens) og det har givet mig en frihed, jeg ikke har haft i mange år. Dét er blevet udnyttet til fulde og jeg har, som sagt, boet en kuffert, imens jeg har rejst rundt i landet og besøgt en masse dejlige mennesker, som har stået med åbne arme og taget imod. Mennesker, som har kendt til min trang til at give den max gas med det der liv og som har kunnet rumme mig, når jeg var allermest “vild”.

Men vi er her kun én eneste gang og intet i vores liv kan gøres om. Det handler om at være her med alt dét, den kan trække (også selvom det bare skulle handle om at sidde stille på en badebro og høre sine egne tanker) og det har jeg virkelig været de sidste uger.

Det handler om at spise af livet – ellers spiser livet af dig…

 

4 kommentarer ↓