Moccapigen.dk header image 2

Vi trænger til ferie – nu!

fredag d. 29. juni 2012 kl. 08:30 · · 2 kommentarer

Normalt er jeg ikke helt venligt stemt, når folk synes jeg skal vækkes med SMS’er om morgenen. Faktisk er jeg slet ikke nogen snakker om morgenen og SMS’er er lige så meget ‘snak’ for mig, som hvis det var face to face. I dag var det bare meget mere godt, at der var én som dristede sig til at skrive, for ellers havde vi sovet over os.

Tak kære nabo, fordi du, som altid, var så vidunderlig betænksom at tilbyde et lift til sønnike pga. den piskende regn. Du tænker altid på os som kun har en jernhest. Det elsker vi dig for

2 kommentarer ↓

 • Silla

  Godt med gode naboer:)
  Gudskelov er ferien lige om hjørnet,forhåbentlig med lidt mere sommer og sol:)

  Knus og kram til dig smukke.

 • Anita

  Hun er SÅ skøn en nabo (som egentlig er en genbo) og vi er så glade for hende :-)

  NU er det blevet sommerferie og jeg pisker rundt som en lille myre for at få det sidste klar, men om et par timer kan jeg slå enden i sædet og sige – vi er klar!

  Knus og kram til dig/Jer også <3