Moccapigen.dk header image 2

Bendtner og “Karen”

fredag d. 29. juni 2012 kl. 15:20 · · 2 kommentarer

Nu er jeg ikke just dén som følger ivrigt med, når der spilles fodboldkampe i TV, men landskampene ser jeg altså, så snart jeg har muligheden for det. Dog så jeg ikke, da Bendtner trak ned i sine shorts og løb rundt på banen og flashede underbukser, men det skulle jeg komme til efterfølgende, for snart sagt alle skrev om det. Og gør det stadig. Jeg gør det jo også nu.

Først blev jeg irriteret over hans måde at opføre sig på og dernæst blev jeg forundret over min egen evne til at føle mig provokeret af den virale markedsføring, som det hele endte op med at være – og meget kan man sige om det, men det virker! Jeg har talt med andre om det mere end én gang, fordi jeg reagerer på det og det har du måske også gjort…

Det ser ud til at vinde mere og mere frem, det her med viral markedsføring, for jeg modtager jævnligt tilbud fra Dansk skuespiller Katalog omkring roller i netop sådanne reklamer. Jeg tør slet ikke tænke tanken om, hvad det ville kunne føre med sig. Se bare, hvordan det gik med “Karen” fra Visitdenmark, som ledte efter faderen til hendes barn August. Nej tak, jeg tror lige, jeg springer over ;-)

2 kommentarer ↓

 • Pernille

  I princippet er det forkert. Helt sikkert. Men jeg kunne ikke lade være med at tænke tanken, at var der ikke opstået den mediestorm, der efterfølgende fulgte med, hvor mange havde så egentlig lagt mærke til den skjulte reklame.

  Ikke mig i hvert fald. Ikke kun fordi, jeg ikke så kampen, men også fordi jeg efter at have set det famøse klip mindst fem gange i diverse nyhedsudsendelser, under ingen omstændigheder kunne fortælle, hvad han reklamerede for.

  Jo, jeg kunne godt huske, at der var noget grønt. Men mit blik flyttede helt automatisk og helt uden overvejelser op til det stykke med bart, der også blev fremvist.

  Faktisk måtte kæresten min indrømme, at det samme skete for ham. For helt basalt, så er vi mennesker indrettet sådan, at vi sjældent kigger på bukseelastikker, når der er andet spændende inden for rækkevidde.

  :)

 • Anita

  Jeg så det heller ikke, selvom jeg endda så kampen, men HVIS nu, så ville mine øjne helt sikkert også have vandret op til hans sixpack og ikke til en bukseelastik ;-D