Moccapigen.dk header image 2

I Like

mandag d. 18. juni 2012 kl. 14:16 · · 8 kommentarer

Engang imellem ville det være rart med en indbygget Like Button på bloggen, lige som på Facebook. Det er ofte lidt nemmere bare at trykke på sådan én, som for at sige Thumbs Up til det skrevne, men også for at signalere, at man har været forbi. Det kræver uendelig få kræfter at klikke på Like og hvis der alligevel ikke er så mange ord at sige til et indlæg, så ville sådan en knap være fin at have.

Hvorfor får jeg så ikke bare installeret den her via Facebook?

Det gør jeg ikke, fordi min blog og Facebook er to vidt forskellige ting. Min blog er ikke afhængig af at være på FB og omvendt. Der sker langt mindre her, end der gør derovre, hvor man kan finde et jævnt flow af ord, oplevelser og links – og helt personligt, så synes jeg, der er sjovere at være derovre, netop fordi der sker noget, når responsen er tilstede. Jeg er slet ikke sikker på, at det samme ville ske her på bloggen, hvis jeg postede de samme “indlæg”.

Jeg holder faktisk rigtig meget af Like-knappen. Faktisk så meget, at jeg også ønsker mig den på Twitter og det véd jeg, at jeg ikke er ene om …

8 kommentarer ↓

 • Deborah

  Nu er min blog jo på FB, så jeg har en FB-LikeKnap derovre hos mig. Men jo ellers kan jeg da godt give dig ret. Det er en super opfindelse, og ville også være fin på Twitter.

 • Anita

  Måske er der også en art Love/Hjerte ting i stedet for Like. Synes jeg har set noget et sted, men husker ikke hvor. Skidt også med det – det var bare lige en flygtig tanke :-)

 • Claus

  ‘Gør dette tweet til favorit’ ?

 • Anita

  Åh ja, det er rigtigt. Man kan føje et tweet til Foretrukne derovre. Det kan vist godt gøre det lidt ud for en Like :-)

 • Gitte S

  I LIKE

  Det må du få af mig, for jeg er nok en af de mange som kommer forbi og ikke skriver kommentarer så ofte :-))

 • Anita

  Ihh, hvor er du sød, Gitte. Tuuuusind tak :-)

  <3

 • Lone

  Det er så noget helt andet …, men jeg vil høre dig, om dine ærtespirer nogen sinde blev til krummelurer? To af mine ærter spirede ca. 1 cm og gik så i stå. Resten forblev blege i lang tid, hvorefter jeg smed hele baduljen ud.
  Jeg er spændt på, om dine lykkedes :-)

 • Anita

  Uha ja, jeg kan slet ikke nå at spise dem alle, førend de fortsætter med spiringen. Jeg tager lige et billede af dem lidt senere og poster til et indlæg :-)