Moccapigen.dk header image 2

Lykken er …

søndag d. 10. juni 2012 kl. 16:10 · · 2 kommentarer

– at sove med sin allerbedste ven. De som følger min Instagram, vil allerede vide dette.

Og det ER virkelig lykken.

Det er vidunderligt at vågne op og få øje på det menneske, som kender mig bedre end nogen anden på jord. Ja, lige med undtagelse af mig selv, for ingen kender mig bedre end jeg, men han ved alt, hvad der er værd at vide og mere til. Det er skønt at vågne op og, allerede inden jeg har åbnet mine øjne, kunne række ud for at mærke, om han stadig er der. Så griber han min hånd, giver den et klem, som for at sige “jeg er her endnu” og så kan jeg vende mig om og sove videre. Det er trygt og godt.

Sådan er det, når vi er hos mig. Hos ham er det lidt anderledes, for dér har jeg svært ved at falde i søvn, når vi ligger alt alt for tæt i hans lille seng, men når jeg så vil sove på sofaen, træder han i karakter og forbyder mig det. Den tager han selv, siger han. Og det gør han gerne i dagevis uden at kny. Jeg føler mig heldig at have ham i mit liv, men det er vist ikke nyt for Jer, som har læst med på bloggen længe.

Han har min evige kærlighed. Helt og holdent. Min allerallerbedste ven ♡

Lige om lidt skal jeg på ferie hos ham. Igen. Lige om lidt har jeg 4 uger, hvor jeg kun har mig selv at tænke på fra morgen til aften og selvfølgelig skal jeg ud og vifte med ørerne. Blandt andet får østjyderne visit og jeg vil stornyde at mærke, hvordan landsdelen åbner sine imaginære arme og tager imod mig – for det gør den virkelig! Jeg bliver blød og medgørlig og kan blive helt afhængig af at være der og jeg skal ikke udelukke, at det sagtens kan blive mit hjem engang, når yngste er fløjet fra reden og tiden pludselig blir’ min egen. Det er bestemt ikke utænkeligt…

Indtil da, vil jeg nøjes med at tage livtag på østjyderne og deres sted, når muligheden er der. Om en lille måneds tid er den der og jeg glæder mig allerede :-)

2 kommentarer ↓