Moccapigen.dk header image 2

Smagen af det store udland

tirsdag d. 15. maj 2012 kl. 14:46 · · 2 kommentarer

Hvis jeg ikke kan komme til udlandet, så kan udlandet komme til mig.

For en lille uges tid siden, ledte Moster Dejlig mig over på en engelsk side, som sælger guf fra de fremmede lande, og så var der ikke langt fra ønsker til køb. Det bedste var næsten, at jeg kunne købe en lille kasse med 12 stk. CherryCoke Zero. Me like – a hole lot!

Jeg har til gengæld også fundet ud af, at Beef Jerky er temmelig overvurderet. Jeg blir’ vist aldrig venner med det lille seje, sødtsmagende stykke “læder”…

2 kommentarer ↓

  • Fr. Møller

    Kirsebærcola er godt :-). Jeg fik en portion med posten for nylig – en quinde, jeg holder meget af, havde fundet dem i en indvandrerkiosk på ydre Nørrebro. Der er lovet friske leveringer, næste gang hun tager bilen til Jylland.

  • Anita

    Indimellem kan man være heldig at finde dem i Brugsen, men ellers tror jeg også man nærmest skal snuble over dem på vejen ud af en kiosk/grønthandel i en lille flække et sted i landet. Groft sagt.

    Jeg har dog fundet et (dyrt) sted, hvor man med sikkerhed kan få dem – endda i 2 liters flasker. Tilsyneladende altid. Det er fint at vide, hvis abstinenserne skulle blive fuldkommen uudholdelige :-)