Moccapigen.dk header image 2

Det ene med det andet

søndag d. 13. maj 2012 kl. 22:14 · · 6 kommentarer

Søndag forsvandt på magisk vis og temmelig hurtigt, efter at jeg besluttede mig for at ville lave syltede rødbeder. Jeg skulle bare liiige finde mine gummihandsker, som er beregnet til samme, og da jeg ikke kunne finde dem, endte det med den helt store eftersøgning.

Som så endte i oprydning, sortering og udsmidning. Og tøjvask og opvask. Og lidt rengøring. Og madlavning. Men ingen gummihandsker og dermed heller ingen syltede rødbeder. Hvor pokker jeg fik energien fra vides ikke, for jeg er syg med vestjyllands største forkølelse, som jeg lige har overtaget fra yngstebarnet. Velkommen til, siger jeg bare.

Handskerne er nu fundet, men nu er det lidt for sent med de rødbeder. Imorgen. Måske.

6 kommentarer ↓

 • Heidi

  Ja, handsker er et must når man laver noget med rødbeder. Med mindre man selvfølgelig gerne vil have pink/lilla fingre i et par uger bagefter. ;-) Jeg har altid engangshandsker liggende til formålet. :-)

 • Anita

  Jeg har gule gummihandsker. De har et godt greb, synes jeg :-)

 • Deborah

  Ja det beviser det gamle ord om, at intet er så skidt, at det ikke er godt for noget andet. God bedring og god fornøjelse med rødbederne, når du kommer så langt. Har faktisk aldrig prøvet lave selv. Har en veninde, der er fantastisk til den slags også asier. Måske man skulle….. Nu skal jeg lige på ferie først!

 • Anita

  Jeg har ikke lavet dem i dag. Har brugt mine kræfter på en ansøgning og sygdom trækker mig fuldstændigt ned, men så gemmer jeg det bare til den næste helligdagsferie som kommer. Ingen hast. God ferie til dig :-)

 • Deborah

  Tak skal du have og rigtig god bedring!

 • Anita

  Tusind tak :-)