Moccapigen.dk header image 2

Pandekager vs. Crostini

tirsdag d. 21. februar 2012 kl. 19:29 · · 6 kommentarer

Rygtet ville tidligere på dagen lade mig vide, at det er International Pandekagedag i dag, men jeg nåede faktisk kun at handle ind til det og så var yngstebarnet på farten igen, inden jeg overhovedet kunne nå at nævne ordet ‘pandekage’ for ham.

Så altså … ingen pandekager i dag, hvor jeg egentlig havde okay med tid til at lave dem, men så laver jeg da bare noget andet til mig selv. Hvad kunne være lettere end at bruge resterne af Verdens bedste Brød og så lave nogle knasende lækre Crostini. Mums!

6 kommentarer ↓

 • Lone

  Hvor er de smukke! Dem må jeg prøve at bage i overmorgen :-)

  Nåede Kevin at smage dem? :-)

  Ha’ en rigtig dejlig dag, Anita – og tak for tips’ene.

 • Anita

  Lone – det er et genbrugsbillede af min venindes islandske pandekager. De er ultratynde og spises med jordbærsyltetøj og flødeskum. Åhh, som det gør lykke!

  Jeg tror, vi udskyder pandekagedagen til i morgen :-)

 • Kong Mor

  Mums – bagning er altid hyggeligt og smager skønt!

 • Anita

  Med brød er jeg altid spændt på resultatet, for jeg er ikke så dygtig til at holde mig til opskriften. Jeg eeelsker at eksperimentere :-D

 • Mie

  Altså med den der smukke stavl af pandekager, så kommer jeg ikke uden om at tænke på gode gamle Rasmus Klump………..

 • Anita

  Mie – jeps, det er lige præcis en Rasmus Klump stak og om lidt, går jeg ud og rører en dej sammen til at lave en masse lune pandekager. Det er i dag, vi skal have dem :-)