Moccapigen.dk header image 2

Kære venner

onsdag d. 15. februar 2012 kl. 17:01 · · 6 kommentarer

… med disse ord begynder Søren Ryge engang imellem ét af sine hyggelige programmer og jeg nyder at høre ham sige det. Hver gang. Så føler jeg, at jeg er hjertelig velkommen til at være i hans selskab. Et selskab, jeg selvfølgelig selv vælger til – og det gør jeg altid med glæde.

Når der er Ryge-TV, så går verden i stå. I hvertfald for mig.

Kære venner …

Det er vigtigt at have venner og at have nogle gode nogen af slagsen, ligesom det er vigtigt også selv at være en god ven. I går blev jeg spurgt, om jeg ikke engang imellem savnede at have en mand ved min side og mit umiddelbare svar var, at jeg jo får alt det, jeg måtte savne, fra mine nære venner. Jeg har venner som dækker mine forskellige behov, så i bund og grund mangler jeg ikke hverken kys, kram, nærhed, sjælesørger, morskab, hygge, rejsekammerater og diskussionspanel.

Men jeg kan savne lige den der ting, jeg har svært ved at definere med ord. En ganske særlig tryg fornemmelse af at høre til og “at være som én”. Den der følelse, jeg har prøvet en enkelt gang i mit liv, og som jeg ved, der er så dejlig, at den er let at savne, hvis jeg giver mig selv lov. Det gjorde jeg forleden, men når jeg godt ved, jeg ikke får noget ud af det, så lukker jeg i som en østers. Det er det letteste og så kommer jeg videre. Det skal jeg jo.

Og så er det, jeg har mine venner. Mennesker, som de sidste dage har givet mig mavebobler over at lave tidsløse aftaler om samvær, forkælelse og kærlighed, lige så snart muligheden er der for det. Åh, som jeg nyder det! Vi glæder os til at være i hinandens selskab og nogle af vore drømme kan først blive til virkelighed, når vejret vil det, men så venter vi da bare. Helt enkelt.

Det 11-årige elskebarn har også gode venner og siden han kom hjem fra sin far kl. 13, har jeg faktisk ikke rigtigt set ham. Jeg har ganske vist fået svar på, hvad han har lavet de sidste dage, men det tog cirka ti minutter og så kunne hans krop ikke længere styre lopperne, væk var han. På strømpefødder ned ad alle trapperne fra 2 sal og til stueetagen. Ned til den ene af sine venner.

Kære, kære venner, det er godt at have :-)

6 kommentarer ↓

 • Silla

  Ja min ven:)

  Rigtig,rigtig mange knus og kram til dig fra mig.

 • Anita

  Og et kærligt, ømt og varmt knus lige tilbage til dig, kære ven. Vi skal snart ses igen, kan jeg mærke :-)

 • Line

  elskebarn – hvor er det et dejligt ord.
  Tak for dit indlæg, det får mig til at påskønne endnu mere hvor rig jeg er på lykke.
  God dag til dig.

 • Anita

  Line – tusind tak og også en rigtig god dag til dig. Forhåbentlig oplever du noget, som kan gøre din dag lige den tand bedre, end dagen var i går :-)

 • Lone

  Sikken et fortryllende billede, som vækker længslen efter forår i mig. Jeg holder ellers meget af vinteren.

  Smukt billede og smukke ord om venskab, Anita.

  Jeg elsker også at være i selskab med Søren Ryge. Jeg har dog aldrig lagt mærke til, han ind imellem siger ‘Kære venner’. Det vil jeg være opmærksom på i kommende udsendelser.

 • Anita

  Lone – jeg lover dig; det hiiiver også forårsfornemmelsen frem i min krop og åh, som jeg længes efter den årstid, men den kommer snart. Gudskelov.

  Prøv at lægge mærke til den hyggelige måde, han siger de ord på. Man føler sig så velkommen til at kigge med og jeg elsker det virkelig :-)

  Rigtig god lørdag til dig og dine, smukke menneske <3