Moccapigen.dk header image 2

SÅ skete der noget

tirsdag d. 12. april 2011 kl. 19:24 · · 9 kommentarer

Jeg sværger trofast til Sillas trylledrik, for den har ofte hjulpet mig godt igennem stadiet fra kriller i svælget og “jeg tror nok, jeg skal til at være forkølet” til “pyha, det nåede aldrig at gå så galt”. Det er den rene mirakelkur – men KUN, hvis man husker at blande den rigtigt!

Og så er der ligesom lagt op til en indrømmelse her, ik’. Jo altså, problemet er jo, at jeg tilsyneladende ikke har kunnet se forskel på den helt store- og den mellemstore gryde de sidste mange gange, jeg har lavet trylledrikken, hvilket har resulteret i en tynd omgang vandpjask. Personligt har jeg anset mig selv for at være blevet en helt vildt hardcore trylledriks-drikker, siden jeg ikke har vrænget på næse eller har været nødt til at tage tilløb til de mange små slurke der skal til, for at kunne få det ned. Jeg har bare kunnet det der pi*.

Men nej. Jeg har hverken været sej eller hardcore eller noget. Jeg har allerhøjst været blind på begge øjne – lige til i dag, hvor jeg genopdagede den rigtige grydestørrelse og SÅ skal jeg da lige love for, jeg vendte tilbage til næsevrængeren og BVADR-fjæset, men ved du hvad?

Det har hjulpet på helbredet ;-)

9 kommentarer ↓

 • Heidi

  Nej puuh-æ-ha…jeg KAN altså ikke få det gennem min hals, så jeg må finde andre løsninger ;-)

 • RIA

  Jeg vænnede mig til smagen sidst… Der var jo også en hel liter!! Men jeg har fundet ud af, at kamille-te med frisk ingefær i skiver og så lidt honning smager ganske fortrinligt og også har en helbredende effekt. Bare et tip ;)

  Og sidst, jeg havde “noget på vej”, prøvede jeg iøvrigt de der Zyx halspinetabletter… Fantastiske!!

  Go’ bedring :)

 • Anita

  Jeg vil nok aldrig komme til at elske at drikke det skidt, men sålænge det ikke er en halv liter pr. dag, så kan jeg godt overkomme det ;-)

  Og så er der jo lige et par tip at tage hånd om. Tak for dem :-)

 • Silla

  Sødeste;)
  Det er godt det hjælper dig;) Det er jeg SÅ glad for at høre…;)
  Jeg drikker et stort glas hver dag og jeg er sten sikker på at det er den og KUN den der har holdt mig oppe tæt på frisk hele vinteren..jeg har i hvert fald ikke været rigtig forkølet…lidt snottet..men det er jo til at overkomme..og energi DET giver den helt klart;)
  Rigtig rigtig god bedring til dig søde ven;)

  Knus og kram herfra

 • Irene

  Det lyder effektivt! Må man ikke komme lidt sukker eller honning i til at tage den skarpe smag?

 • Anita

  Silla – den er simpelthen så effektiv, men denne gang er jeg altså bange for, at det er en halsbetændelse som ikke kan kureres med en skudefuld ingefær og citron. Der må mere krasse metoder i brug, men det finder jeg ud af idag. Min hals har HELT vendt vrangen ud på sig selv i nat :-/

  Irene – jeg er sikker på, der ikke sker noget ved at tilføje drikken lidt sukker. Den bliver nemlig mere kras, når den drikkes varm (jeg drikker den altid kold) :-)

 • EMS

  Hvad er så den rette grydestørrelse – stor eller mellemstor?

 • Anita

  EMS – det er mellemstor :-)

 • Deborah's food and something

  […] at have læst om trylledrikken, tænkte jeg, at det bestemt er et forsøg værd for mig. Så der blev indkøbt ingefær og citron, […]