Moccapigen.dk header image 2

Blandede fredagsbolcher

fredag d. 12. november 2010 kl. 17:59 · ·

Når man nu ikke har andet at lave end at gå derhjemme og nusse rundt (som om), så er der jo masser af tid til at luske rundt på det store internet og få gode ideer. Okay okay, jeg tilstår, at det er længe siden jeg sidst har haft god tid til det, så selvfølgelig bliver det nydt i stor stil. Det gør det da.

Jeg får søgt nogle jobs, som jeg kan se mig selv fungere godt i, og så kigger jeg på alle de øvrige, som jeg aldrig ville få en uddannelse til. Herefter spekulerer jeg lidt over, om jeg mon havner derude, hvor jeg ligefrem skal i gang med at opfinde de hersens jobs, for at kunne overholde kravet om, at der skal søges minimum to styks om ugen, men den tid den sjov, tænker jeg. Indtil videre kan jeg heldigvis godt være seriøs.

Når så dét er gjort, så er det tid til at lege lidt og så tager det for alvor fart, det kan jeg love dig. Det ene link fører lynhurtigt det næste med sig og inden jeg ser mig om, er opvaskevandet blevet koldt, vasketiden overskredet og maven knurrer af sult. Nærmest. Det er ihvertfald tæt på og friheden påskønnes i en sådan grad, at det er til at blive helt rundtosset af.

Du vil måske gerne se, hvad jeg finder? Okay, jeg finder lige nogle eksempler…

– lav dine egne perlebær
– de fedeste collager af egne billeder (okay, den er gammel, men stadig go’)
– smukke strikkesager fra Japan, oversat til engelsk
en lun sag til efteråret
udregning af garnforbrug ved forskellige løbelængder
boblefrakke (a’ la den fra Fredericia)
Hedda (striktrøje)
Raw Food
– lav selv dine Diva-briller
– mangler du inspiration til dine måltider?
mandelforkælelse
– når det regner, får man fregner (hvis man ikke bruger en luftparaply)
– mangler du en Farvel-trøje?
– se det sjove æggehus Blob
Fredrik Ödman, en særdeles kreativ fotograf

Der er stadig masser af sjov derude. Det opdagede jeg, da jeg tog mig tid til at sidde mere end ti minutter ved skærmen :-)

Har du noget på hjerte? ↓