Moccapigen.dk header image 2

Prøv noget nyt

torsdag d. 29. april 2010 kl. 20:35 · · 5 kommentarer

De sidste dage har jeg brugt mine pauser på at Stumble. Ja det er der så ikke noget nyt i, for det har jeg gjort i nogle år efterhånden, men efter en god lang pause, er der igen nye sider at kigge på. Kan du ikke huske, hvad det handler om, så kig med her. Har du lyst til selv at prøve det, så kan du hente det fornødne plug-in ganske gratis her.

Indenfor en times tid har jeg fx. fundet:

glasstrikkepinde, som vist mere er kønne end de er ergonomisk behagelige
– en smuk vase, som jeg stadig savler over
– et oversized hæklet blomstertæppe
smykker med høj lækkerhedsfaktor
– søde lanterner, man sagtens selv kan eftergøre
– interessant og bizar fotomanipulation
– masser af gratis strikke- og hækleopskrifter med billeder på Flickr
sådan tyder/læser du japanske hækleopskrifter
– og endnu én af samme slags
– og en mere overskuelig til slut
gigantisk strik. Imponerende!

Til sidst vil jeg lige kaste et link til en komisk strikket stribe af Wulff Morgenthaler, som jeg har moret mig lidt over siden sidste år. Den synes jeg altså ikke, du skal snydes for.

Jeg synes heller ikke du skal snyde dig selv for at tage en tur på surfbrættet med din Stumble-profil. Måske endda i den bededagsferie, som står lige for døren hos mange mennesker. Interesserer du dig fx. for foto, strik, hækling, blomster, grafik, frimærker, biler, origami, heste, mad eller hvad ved jeg, så kan du finde det hele og mere til derude, hvis blot du vælger disse kategorier til, når du har installeret plug-in’et på din computer. Du vil blive overrasket over, hvor mange sider der findes om lige dét, du vil vide noget om.

God fornøjelse og god bededag imorgen :-)

5 kommentarer ↓