Moccapigen.dk header image 2

Livet er altså lettere at være i…

tirsdag d. 27. april 2010 kl. 12:34 · ·

– når man bevidst vælger at trække på smilebåndet og puste tordenskyen væk.

Det havde jeg bare lige glemt idag, da den hang sort og truende over mit hovede lige fra morgenstunden pga. noget fnidderfnadder på jobbet. Tordenskyen fik mine mundvige til at stivne og være ubevægelige og øjnene til at være uden gnist og hold da op, som jeg kom til at stresse mere, end hvad godt var. Men intet er så skidt, at det ikke er godt for noget, for jeg blev pludselig bevidst om, hvor uklædeligt og besværligt det er, at være så negativ, så jeg slog bak og fik tingene i godt spil igen.

Prikken over i’et kom, da jeg trådte ind af min dør for lidt siden og fik øje på den opvask, der ikke stod på køkkenbordet længere. Du behøver vist ikke at gætte to gange for at regne ud, hvem der kan have taget den, imens jeg har været væk.

Nørj, som det kan gøre mig glad! Det er de små ting, du ved :-)

Har du noget på hjerte? ↓