Moccapigen.dk header image 2

Efter sommer kommer…

mandag d. 31. august 2009 kl. 09:31 · · 6 kommentarer

– dét, som flere forlængst har talt højt om og som jeg næsten ikke kan få over mine læber.

Jeg kan dog ikke blive ved at fornægte det; efteråret føles virkelig nærværende her til morgen. Det regner og blæser og jeg mærker en snert af medlidenhed med posten, som må træde lidt hårdere i pedalerne, iklædt plastic fra top til tå. Jeg bliver indendøre idag, for jeg er ikke et postbud. Jeg er bare en kylling.

lillefus

Mine børn er tilgengæld ligeglade med vejr og vind.

Kevin har trallet glad og talt som et vandfald, helt uden at lade sig mærke med, at det er mandag morgen og dynen var dejlig varm. Simone er derimod en tordensky, for hendes SU er endnu ikke gået ind på kontoen og hun sammenligner straks med “alle de andre“, som forlængst har fået deres. Noget synes ikke helt at stemme i hendes regnskab, så studievejlederen kan bare vente sig, fornemmer jeg.

Mit TV summer af gadgets og jeg kan ikke være mere ligeglad med de ting, som nærmest altsammen starter med et lille i nutildags. Jeg befinder mig stadig i en slags back-to-nature mode efter at have drømt, jeg var på besøg hos Camilla Plum i nat, så rent mentalt bærer jeg stadig bleen om hovedet og har jord under neglene.

dahliabuket

Da jeg vågnede, ærgrede jeg mig frygteligt over, at jeg ikke nåede at få de smukke Dahliaknolde med ud i virkeligheden…

6 kommentarer ↓

 • Nina

  Her var efteråret også skræmmende nær ved i morges, da bilen blev indfanget af faldende blade på vejen. Men du kan da holde det lidt på afstand med de smukke dahlia’er!

 • Anita

  Nina – dahlia pynter altid op med sine farvestrålende blomsterhoveder og så gør lidt regn og rusk ingenting ;-)

 • henriette

  Godmorgen Anita. Her regner det endnu ikke, men mon ikke det kommer?? Jeg gad da godt have været med i drømmen, for det lyder da interessant med et besøg hos den kyndige og bestemte Fru Plum Hihi

  Hvordan gik weekenden forresten? Jeg har selvfølgelig læst dine indlæg, men jeg tænkte om du fandt dig godt tilrette i dit nye kluns?? Jeg selv er jo nærmest fladbarmet til sammenligning og jeg kan slet ikke forestille mig hvordan det er, ikke at kunne passe toppene foroven. For mig er det nærmest omvendt! Når jeg endelig finder noget jeg syntes der er pænt, så skal jeg lige også finde noget ekstra at fylde op med. hmmmm naturen er en underlig en ik..

  Nu vil jeg ønske dig en dejlig mandag og sende et knus med cyperposten. Det holder nok mere tørt en ham der cykler rundt udenfor hos dig. ;)

 • Anita

  Henriette – jeg følte mig okay tilpas i tøjet, men jeg synes simpelthen vi skulle opfinde en brystfordeler. Så kan du få lidt af dét, jeg sagtens kan undvære, og jeg ville have mindre at slås med og så ville vi begge være glade og tilfredse :-D

  Jeg er egentlig ikke specielt vild med Fru Plum (der er for mange ting som irriterer mig ved hende), men i drømmen var hun dejlig dæmpet og down on earth og virkelig behagelig at være i selskab med ;-)

  Rigtig god mandag til dig og … puuust… et cyberknus til dig også :-)

 • Kirsten

  Lyder som lidt mandag morgen, en er glad, en er i lidt dårligere humør ;-)

  Hvis det er første gang hun skal have SU kan det drille… er det ikke første gang, kommer det her den sidste bankdag, men det er ikke alle banker der har deres konti opdateret – har jeg fundet ud af, før hen på formiddagen… håber pengene er kommet på kontoen ;-)

 • Anita

  Kirsten – det er første gang, hun skal have SU. Hun giver udtryk for, at alle de andre har fået deres udbetalt (også selvom de afleverede ansøgningerne senere end hende), så nu er der et eftersøgningsarbejde som skal gøres.

  Jeg kan godt forstå, hun er utålmodig, for så længe hun ingen skillinger har, så længe kan hun heller ikke lede efter- og få eget tag over hovedet og det savner hun ;-)