Moccapigen.dk header image 2

Om et øjeblik

fredag d. 28. november 2008 kl. 20:50 · · 4 kommentarer

– så er der frisk kaffe og lidt chokolade fra Summerbird. En gave fra mig til mig.

Her er også fred og ro og det er min summende krop svært taknemmelig for. Den er mør og træt og får mig til at føle mig meget ældre, end jeg i virkeligheden er. Jeg tror dog godt lige, jeg orker at sætte en film på DVD’en, pakke mig ind i sofaen og bare være. Med strikketøjet naturligvis.

Vi ses imorgen :-)

4 kommentarer ↓

 • Stine

  Åh, Summerbird. Nu savler jeg. Jeg bliver vist nødt til at købe nogle flødeboller i morgen ;)

 • Anita

  Stine – jeg ved ikke hvad det er med lige den chokolade, men jeg synes bare, det er den allerbedste.

  Du må på rov imorgen ;-)

 • Mette

  Tør næsten ikke fortælle, at jeg lige har fået en hel palle hjem :-)

  Selvfølglig ikke til mig selv. Æskerne skal bruges som præmie i en konkurrence mit firma kører blandt kunder på nettet. 5 af de store æsker skal pakkes og sendes dagligt – og som tak kan jeg tage et par æsker til mig selv ;-)

 • Anita

  Mette – mangler I ikke lige en ekstrahånd i det firma, måske? ;-)