Moccapigen.dk header image 2

Spør’ lige om jeg er lykkelig!

lørdag d. 27. september 2008 kl. 21:20 · · 37 kommentarer

37 kommentarer ↓

 • Leif

  Lyder spændende med det nye grej :)

  Tillykke med det, når det lander :)

 • Anna

  Er du lykkelig?

  ;)

 • Anita

  Leif – det blir’ vildt spændende. Det er jo nærmest blevet juleaften :-D

  Anna – OM jeg er! ;-)

 • Simon

  Uha. Pixelmania?

  Men tillykke med købet! :)

 • Hvem ved

  Må da indrømme at med de 1000kr i måneden du tidligere skrev om i havde tilbage i måneden, så må det da have taget uhyggelig lang tid at spare op til :)
  Det kalder jeg VILJE.
  Held og lykke med kameraet.

 • Anita

  Simon – tusind tak :-)

  Hvem ved – hvorfor lige anonym på den her?

  Well, engang imellem kan man være svineheldig. Det var jeg… og tak ;-)

 • Anne Dyrholm Stange

  Hold da op, hvor svineheldige har man lige lov til at være!!

  Måske kunne de komme til at levere til fejladresse, min f.eks., mit kamera har fået influenza, og det er ikke let at leve med…

 • Anne Dyrholm Stange

  Og forresten:
  Tillykke med det!!Det glemte jeg lige i farten…

 • Tina Poulsen

  Brr pixmania??

  WOHOOOOO Tillykke :) Glæder mig vildt til at se hvad du nu kan fremtrylle af billeder ;) Knus!!

 • Anita

  Tak tak :-)

  Anne – jeg kunne nu altså godt unde dig et nyt kamera. Jeg føler med dig…

  Tina – ja, Pixmania. Er der noget i vejen med det firma? :-D

 • Anita

  Nu har jeg søgt på nettet og fundet et indslag fra DR fra år 2005. Mon ikke der er rettet op på noget siden og ellers kan jeg jo kun afvente og se, om ikke varerne dukker op.

  Jeg tager det nu ikke så tungt, må jeg indrømme ;-)

 • Catarina

  WAUW tillykke med din bestilling, hvornår får du det i hænderne?

  Det bliver for fedt Anita, hvor er jeg glad på dine vegne. Stort tillykke herfra. :-D

  PS. Ja jeg skal jo også til at købe igen.

 • Mette

  Stort tillykke med købet Anita – jeg glæder mig til at se resultaterne ;-)

 • HenrietteB

  Tjah, hvis man i det daglige er fornuftig og påholdende med pengene, kan man få råd til de mærkværdigste ting – selv på kontanthjælp ;-)

  Hjerteligt tillykke, Anita – jeg glæder mig til at se bedler!

 • Madame

  Wauw, tillykke, Anita!

 • Ulla

  Hvor er du svineheldig, Hjerteligt tillykke, du af alle må bare have sådan en lækker sag, jeg har tit lyst til at komme over til dig og få taget foto af kagerne, jeg hader det som pesten, det er så svært.

 • Anita

  Well, nu har vi simpelthen afblæst ordren hos Pixmania. Vi har talt om, at det er ufattelig nemt at få folk til at brokke sig over et firma og endnu mere let af overse de positive oplevelser selvsamme firma har haft, så jeg er en lille smule skeptisk på dét punkt.

  Jeg er ikke et sekund i tvivl om, at mine varer nok skal ankomme, men jeg er straks mere nervøs for den service, der måske kommer til at mangle, hvis der er noget galt med mit dyre køb. Hvis den virkelig er SÅ ringe hos Pixmania, så tør jeg simpelthen ikke tage chancen og lade ordren rulle hele vejen.

  Derfor har vi nu afblæst den og giver den så istedet til Kamerashop, der _altid_ har haft en god service og hurtig ekspedition af sagerne. De er tilmed de billigste, så de får pengene – igen igen ;-)

  For pokker, hvor jeg dog glæder mig! Jeg skal bare mønstre lidt tålmodighed nu, for de har ikke varerne på lager ;-)

 • Catarina

  Jeg ville også selv foretrække kamerashop.dk også af den grund de rent faktisk har en fysisk butik man kan opsøge hvis ni hvis.

  Så går der vel kun et par dage til du får det ikke?

 • Catarina

  Ups mej mener kamerahuset.dk har en fysisk butik – kom lige til at forvæklse de to.

 • Mette

  Jeg har købt alt mit udstyr hos Kamerashop.dk, har haft et objektiv til rep. – og alt er forgået på bedste måde og uden de fjerneste problemer. Så helt klart en anbefaling til dem herfra…

 • Deborah

  Jamen FEDT for dig. Jeg er da “slet ikke” misundelig ;-) Nej glæder mig for dig. Jeg skal også nok få mig på et tidspunkt.Tillykke og så glæder vi os til flere fine fotos!

 • Anita

  Catarina – jeg ved netop ikke hvor lang tid der nu går, fordi de ikke har varerne på lager, men når det drejer sig om at få den bedste service (som jeg ved fra tidligere køb, at de har), så kan jeg trække vejret mere roligt, om der så skulle gå op til 14 dage.

  Når jeg ved, det er på vej, så går det altsammen ;-)

  Uha en læretid, jeg går i møde, men det kribler for at komme igang med at lære og suge til mig. Min læremester er rigtig dygtig og er ikke bleg for at forklare mig tingene 117 gange, hvis det er dét, der skal til. Jeg er drønheldig, når jeg selv skal sige det :-)

 • Lisen

  Phew… godt at læse at du havde afbestilt det der kamera hos Pixmania, for tro mig… her er virkelig tale om nul service! Jeg har et kamera liggende derhjemme som blev givet i gave i maj, men farven er forkert (sådan er det når man er teenager), tro mig, jeg handler ALDRIG mere hos dem. De får 100 kr jeg sparede, er dumme møgpenge!

  Glæder mig til at se nye billeder fra din “hånd”

 • Tina Poulsen

  UHA jeg er glad for at i valgte et andet sted at købe ;) Det tog mig 4 måneder at få mine penge retur hos pixmania, og de blev ved at påstå at der intet var galt (jeg fik aldrig mit kamera fra dem) og at jeg havde fået pengene retur!! Jeg var tæt på at vinke farvel til 8.000 kr! Så jeg har stor respekt for dem idag :)

  UH hvor jeg glæder mig til at høre mere, når du står med vidunderet i hånden ;) Du fortjener det!!!!

 • Anita

  Igår morges blev skidtet afbestilt hos Pixmania. Det forløb helt fint og nu er det så bestilt hos Kamerashop i stedet.

  Det er LIGE før, jeg ikke kan vente længere! ;-)

 • Tina Poulsen

  Nuuj jeg forstår dig SÅ godt :):):) Jeg har næsten sommerfugle i maven på dine vegne!!

 • Anita

  Jeg håber det der med tålmodighed er sådan en bølgeting. Idag går det op og jeg tripper. Imorgen går det forhåbentlig ned og jeg tager det helt roligt.

  Vente vente vente… ;-)

 • Helle

  Først et stort tillykke med købet!

  Jeg spottede også straks pixmania-grafikken. Blev ganske og totalt ophidset og jeg har “kun” mistet 350 kr.

  Købte en mp3-afspiller, men da den kom var den brugt og der manglede et usb-kabel (svær at oplade og overføre musik uden). Talte med meget søde (unge) mennesker, som sagde at det var noget rod. Sendte den tilbage to gange og begge gange fik jeg den retur fra frankring med et fransk brev om at USB-kablet manglede og at jeg skulle sende hele varen retur alt inklusiv. Ok, godt så…. jeg returnerede jo netop lortet bla fordi det USB-kabel manglede. I guder sidder her og hidser mig op igen.

  Nå, men da man ikke kan snakke med chefer eller kan få lovning på, at de gør noget anderledes den tredie gang i forhold til de to første, så gider vi ikke bruge tid og god karma på at prøve igen.

  Aldrig aldrig købe hos Pixmania! Aldrig!

  Mange hilsner fra en trofast, men lidt tavs læser. Det her fik mig dog op af stolen!
  – Helle

 • Anita

  Helle – tusind tak fordi du røg op af stolen ;-)

  Det var vist trods alt godt, jeg valgte at være lidt skeptisk i den sidste ende. Utålmodigheden fik mig til at bestille det hos Pixmania, fordi de netop havde tingene på lager, men det kan sagtens betale sig at trække vejret indimellem.

  Jeg skal bare blive bedre til at lære det ;-)

 • Helle

  Tillykke med kameraet..
  Jeg har lige købt et magen til i Føtex i sidste week-end… Har allerede taget mange dejlige billeder.

 • Anita

  Helle – tusind tak og TIllykke til dig også. Det er et godt kamera til prisen :-)

 • Helle

  Det tror jeg helt bestemt… Mine indendørs billeder er noget bedre end jeg er vant til… jeg har tidligere brugt et Sony DSC-T100 8.1 megapixel.. Jeg har ikke haft et spejlrefleks før… så der er meget at sætte sig ind i :-) Så når det skal gå stærkt sætter jeg det på AUTO..

 • Anita

  Helle – jeg kender ikke det kamera du nævner dér, men mine erfaringer med Canon er gode, så jeg tvivler slet ikke på det du siger.

  Det er fedt, at have et ordentligt fotoudstyr ;-)

 • Helle

  Jo, det er fedt :-)
  tak for sludderen.
  mvh Helle

 • Anita

  Det var såmænd så lidt, Helle. Kom endelig igen en anden god gang :-)

 • Deborah’s» Blogarkiv » På pension

  […] Jeg har to rigtig gode objektiver et 35-80 mm og et 80-200 og spørgsmålet er, om jeg kan bruge dem på det nye og hvilke modeller jeg kan det på. Jeg ved, at jeg kan på nogen, men om de er store nok ved jeg ikke. Nu har jeg skrevet og spurgt min gode ven, som har stor forstand på alt det her, og som var med til at jeg i sin tid faktisk købte ovensiddende kamera, efter at jeg havde lånt hans, og var helt “solgt”. Jeg har taget et utal af fotos med det, og det fejler intet andet end at det ikke er digitalt. Nu må vi se, men det er lidt sjovt, for forleden spurgte min far sådan henkastet ganske som Anita’s gjorde på et tidspunkt, hvad og hvordan og priser. Og for at svare, må jeg jo vide, hvad jeg vil have…. Uha! Så jeg er også blevet voldsomt sulten efter et nyt kamera – det har jeg nu været længe, men det bliver kun mere og mere – det anede mig nok, det ville gå sådan. Men det er også godt at have noget at se frem til. Anita’s venten er ovre – hun har fået sit. […]