Moccapigen.dk header image 2

Noget i gærde…

mandag d. 15. september 2008 kl. 12:07 · · 12 kommentarer

– det har min far, når han stiller mig spørgsmålet:

Hvad var det nu for et kamera, du var så pjattet med?

Nu skal jeg så holde helt op med at tænke mange tanker. Det siger min datter ihvertfald og hun har som oftest ret. Det kloge væsen ;-)

12 kommentarer ↓

 • Catarina

  Oh det ville ikke være så ringe. For pokker da nogle billeder du kunne tage. :-)

  Jeg krydser fingre.

 • Anita

  Catarina – noget foregår der ihvertfald, for ellers ville han ikke spørge på dén måde. Det ligger slet ikke til ham, for sådan noget interesserer ham ikke en døjt, men han ved, hvor lykkelig jeg vil blive, den dag jeg kan stå med mit eget spejlrefleks i hænderne.

  Og han ved, hvad jeg kan få ud af det og det er nok dét, han kan se muligheder i. Det kan jeg så egentlig også ;-)

 • Simon

  Hvilke kamera er det så? :)

 • Joan

  årh hvor spændende.

 • Anita

  Simon – seføli ville jeg allerhelst have et Canon med kun to tal for D’et, men jeg må også være realistisk og sige, at det istedet blir’ et med 3 tal foran. Ved endnu ikke helt, hvilket der vil være bedst til mit behov :-)

  Joan – det er det altså. Helt vildt :-)

 • Deborah

  Jeg kender heldigvis også til en far, der kan stille den slags spørgsmål, omend lige den med kameraet ikke er faldet endnu, så er der sørme faldet så meget andet. Den med kameraet skal også nok komme til sin tid. Jeg glæder mig til der bliver plads i programmet og budgetterne til det.

  Og jo, jeg kan også forestille mig, at du såvel som jeg kunne få masser ud af det.

 • Anita

  Nu er jeg kommet lidt mere “ned på jorden” igen og tænker ikke flere tanker. Overraskes jeg, så er det vidunderligt. Gør jeg ikke, så skal jeg nu nok få et spejlrefleks alligevel ;-)

 • Tina Poulsen

  Dejligt med drømme ;) (Krydser nu alligevel fingre for at du snart kan få et kamera hvor DU bestemmer ;) )

 • Anita

  Tina – nu er jeg nået så langt, så jeg ved, hvad jeg vil ha’. Hvis nu… ;-)

 • Leif

  Anita, du må da bruge de “rigtige” ord overfor din far: Du skulle have sagt “Det er et Nikon D300 jeg så gerne vil ha’, far” :)

 • Anita

  Leif – og det er det da bare SLET IKKE! ;-D

 • Deborah’s» Blogarkiv » På pension

  […] og det fejler intet andet end at det ikke er digitalt. Nu må vi se, men det er lidt sjovt, for forleden spurgte min far sådan henkastet ganske som Anita’s gjorde på et tidspunkt, hvad og hvordan og priser. Og for at svare, må jeg jo vide, hvad jeg vil have…. Uha! Så […]