Moccapigen.dk header image 2

Lysning forude

onsdag d. 9. juli 2008 kl. 10:27 · · 10 kommentarer

Balancetest nr. 2 er lige overstået og selvom den provokerede mit legeme til en ordentlig sejltur, så jubler jeg altså alligevel. Der er lysning i sigte.

relægen sagde nogle tal, jeg ikke helt forstod til fulde, men betydningen var ikke at tage fejl af; nu varer det ikke så længe, førend jeg bliver min virus på balancenerven kvit. Så meget kunne hun se på resultatkurverne og sin skærm, når hun sammenlignede dén, der blev lavet for 3 mdr. siden og dén, der blev lavet idag.

Jeg skal forberede mig på at sejle rundt lidt endnu og også at få eftervéer, men det er helt okay. Jeg ved jo, jeg er i bedring, så idag er jeg ikke til at skyde igennem. Spørgsmålet er bare, om du kan ramme mig, for ligenu drejer jeg rundt og rundt og rundt ;-)

10 kommentarer ↓