Moccapigen.dk header image 2

Ferieregn

tirsdag d. 8. juli 2008 kl. 14:12 · ·

Selvom regnen siler ned, summer det alligevel med mennesker i midtbyen idag. Det er sommerferietid og det kan både mærkes på den stigende trafik og høres på de forskellige sprog, der er et vældig kulørt indslag i bybilledet.

Vi holder også ferie, men idag bliver det mest til ophold indendøre. Efter et biblioteksbesøg har vi fået nok at rive i. Bøger bladres igennem, der kigges børnefilm og spillene har vi bestemt, skal gemmes til sidst, når vi overhovedet ikke ved, hvad vi skal lave.

Jeg tror bare ikke det tidspunkt kommer, for her er nok at tage sig til. Jeg kunne fx. sagtens få tiden til at gå med at lede efter bunden i vasketøjskurven eller plaske vand henover de sorte pletter på køkkengulvet. Jeg kunne også give mig til at sortere i bunkerne, der ligger hist og pist, men når alt kommer til alt, så gider jeg faktisk ikke.

Jeg kan lige tage mig sammen til at løfte kaffekoppen op til munden og strikke en pind eller 20 på en grøn uldsag og så kan jeg lige svinge mig op til at smutte til børnefødselsdag i aften hos min søster, men så skal jeg sikkert også i seng bagefter.

Og så alligevel… det er jo ferie for pokker ;-)

Har du noget på hjerte? ↓