Moccapigen.dk header image 2

Lykken er lørdag

lørdag d. 28. juni 2008 kl. 14:24 · · 4 kommentarer

Som altid, kan jeg føle mig nærmest lykkelig, når jeg sidder placeret lige midt i lørdagen. Ugens bedste dag, for mit vedkommende.

Lillebror roder med Pokemon-kort. Hvordan man spiller med dem, det har jeg ingenlunde forstand på, men det ser ud til at være sjovt. Han kan bruge halve og hele timer på at tælle og sortere dem. Regne ud, hvor mange han skal bruge, for at kunne slå en modstander af banen. Der skal tankes op med energikort og så skal der være et plasterkort til de skadede af slagsen.

Jeg forstår mig ikke på det. Slet ikke… men jeg er også bare gammel, siger han.

Bierne er de eneste her på stedet, som gider at gøre en aktiv indsats. De har lynende travlt, for det trækker op til regn, igen igen, og så er det bare om at samle til huse, inden der går hul på de kulsorte himmelskyer. Luften er tyk af varme og fugt, så det vil ikke gøre det mindste, om skyerne også skulle indeholde et ordentligt tordenskrald. Det ville sætte prikken over i’et på en doven lørdag og være med til at understrege hyggen.

Egentlig er der så mange ting, jeg burde gøre, men lige idag gider jeg faktisk ikke. Måske gider jeg at vaske op senere på dagen og hvis jeg ikke gider, så er der ingen skade sket. Det samme med vasketøjet. Gider jeg at vaske det? Nææ…

Nu skal der strikkes og sludres lidt og jeg er stensikker på, at rodet nok skal vente på, at jeg får tid. Engang ;-)

4 kommentarer ↓

 • Gitte

  Nu har lillemanden og jeg været på posthuset, og glæder os til at høre om modtageren bliver begejstret. Der er ihvertfald arbejde til flere timer :oD

  Vi har spist en dejligt frokost på den franske cafe/restaurant i Pisseranden. To STORE potioner blåmuslinger, uhmm hvor vi nød det.

  Nu er vi hjemme og vil bruge resten af dagen på at hygge.

 • Anita

  Gitte – han blir’ ELLEVILD! Det er sgu stort, at M. ville give ham sine kort. Det kræver garanteret mere end én omtanke, for sæt nu, han igen skulle få lyst til at lege med dem :-)

  Nå, nu røg opvasken herhjemme, men tøjet det rører jeg ikke ved før en anden dag. Her er mere end hedt pga. det tordenskrald, der ikke er kommet forbi endnu *pyyyh*

 • Gitte

  Han har nu gemt sine ynglings-kort.
  Han har selv “arvet” masser af legetøj og lign. fra sin fætter, så han synes det var fint at give dem væk, for som han siger ” mor jeg leger jo ikke rigtig med dem mere”. Det eneste han er lidt utilfreds med er, at han ikke kan se, hvordan Lillebror ser ud, når han få pakken.

 • Anita

  Jeg skal nok sørge for at tage et billede, når han ser pakkens indhold og hvis ikke jeg smider det her på bloggen, så sender jeg det til din mail ;-)