Moccapigen.dk header image 2

Regndråber drypper…

lørdag d. 29. december 2007 kl. 09:05 · · 2 kommentarer

Det ser ikke for godt ud, når man tager et kig ud af vinduet her til morgen og det fordrer i dén grad til at blive indendøre, hvor der er varmt og godt. Jeg håber de mener det samme, når jeg om ikke så længe entrer glasdørene ude på jobbet. Jeg synes ikke helt, jeg har lyst til at trave skoven tynd i gummirøjser.

Ikke lige idag…

Idag er det lørdag og der er plads til at være spontan. Kaffen er rigelig, TV’et underholder med film og der er ikke mulighed for hverken at hænge i en telefon for at tale med læge, socialrådgiver, andre behandlingssteder eller at gøre klar til fysioterapeut, huslæge og øvrige møder. Elastikken kan strækkes næsten ligeså lang, som det skal være.

Måske får jeg ligefrem tid til at give dem et lag tæsk i Trivial Pursuit ;-)

2 kommentarer ↓

  • Gitte

    Her pisker regnen også ned, så lillemanden har besluttet, at vi skal en tur i bio og se Bee-movie, og jeg er ikke svær at overtale.

    Håber ikke du har pisket rundt ude på den jyske “slag-mark/skov” iført sydvest og røjsere, men har fået vundet et hav af hellige gedeost i Trivial.

  • Anita

    Gitte – det har også lige været vejr til at gå i biffen. Håber filmen var god :-)