Moccapigen.dk header image 2

Hierarki

søndag d. 28. oktober 2007 kl. 22:14 · · 14 kommentarer

Nu hvor det snart er tid til at sætte sit kryds ved yndlingspartiet, faldt samtalen netop på det kommende valg, ude på jobbet idag.

Personalerne var mere end enige om, at en lokal-afstemning, under vores eget tag og kun blandt brugerne, ville give en klar og rungende topplacering til Dansk Folkeparti.

Som misbruger ligger man langt nede i hierakiet iblandt det danske folkefærd og når man intet er værd (dette er ikke mit synspunkt, men en generel holdning!), så har man brug for at have sin egen gruppe, som ligger lige dén ene tand under sig selv. Her er der absolut INGEN tvivl; misbrugerne kan ikke fordrage udlændinge og derfor ville de sætte deres kryds ved DF.

For god ordens skyld vil jeg gerne nævne, at det bestemt ikke er dér, JEG sætter mit kryds! Jeg synes blot det var en smule rystende at opdage, hvor meget menneskehad, der kan være under det samme tag…

14 kommentarer ↓

 • Pigen

  ….Og det er bare lige præcist dét, jeg synes er så uhyggeligt ved det parti! Jeg synes, at det er skræmmende, at der hentes stemmer fra uvidenhed – jeg er naiv nok til at bilde mig ind, at det er dét der sker (ikke kun ifht. det du skriver, men blandt en stor del af partiets vælgere). Og kom så og giv mig et dask over snuden! :)

 • Anita

  Jeg synes partiet er uhyggeligt i sig selv…

 • Michael

  Jeg tror at partiet trænger til et knus!!

  Næææ vent, jeg tror hele “tinget” trænger til et knus.

  Der er for lidt kærlighed i dansk politik..

 • Anita

  Michael – det er da dét! ;)

 • Gitte

  Godmorgen Anita.

  Meget mystisk adfærd, at for at opretholde et slags “selvværd”, så må man nedgøre eller hade nogle/noget andet. Tror du ikke det er en slags overlevelses-manøvre, “jeg er lidt bedre, end …..”

  JO DER SKAL NOGET MERE KRLIGHED TIL ;)

 • Anita

  Godmorgen Gitte :)

  Det er en form for selvhævdelse. Et slags forsøg på berettigelsen til at være i et samfund, som ikke altid tolererer skævheder, “men der er heldigvis altid nogle, som er værre end os!

  Det er ikke alle misbrugere der tænker sådan, men hvis vi foretog en afstemning derude, hvor jeg arbejder, sådan lidt for sjov, så ville resultatet helt klart gå til det parti, jeg finder så pokkers skræmmende.

 • Gitte

  De kan også godt give mig mareridt …..

 • Fr. Møller

  Tja – men skulle jo forvente, at “samfundets svageste” ville stemme på et socialt ansvarligt parti. Men det viser vel i grunden bare, at KITA-syndromet kan trives i alle lag.

 • Anita

  Fr. Møller – nu er jeg flere gange stødt på din forkortelse (eller er det et ord?) KITA. Hvad er det for noget?

  Kan ikke google mig frem til det – blot finde sider ovre hos dig selv.

 • Fr. Møller

  KITA-syndromet hører som sådan hjemme i organisationsteorien. Det står for Kick In The Ass – går ud på, at man hele vejen igennem sparker til den, der befinder sig en tak længere nede i hierarkiet, end man selv gør.

  Sådan, du ved: Chefen har sovet dårligt, så næste morgen skælder han sin ansatte ud. Den ansatte går hjem og skælder ud på konen, som dernæst skælder ud på børnene. Børnene sparker hunden, som så bider katten.

  (Jaja, det er den forenklede version – men den beskriver det nu alligevel meget godt).

 • line

  hej – helt uden for kontekst: hierarki staves med 2Xr (hiera-r-ki).Og det er altså ikke for at være emsig, kun for at være hjælpsom – kan jo se, at du skriver brandgodt :-)

  hilsener
  Line

 • Anita

  Fr. Møller – åh ja, det syndrom kender vi vist alle på én og anden facon. Tak for forklaringen :)

  Line – tusind tak til dig for din hjælpsomhed. Jeg retter fluks ;)

 • Michael

  Hierarki staves: Hakkeorden…

  I må ikke bruge jeres energi på DF det gør dem bare stærkere…. Its the dark side.

  Jeg kan godt li den her blog….

 • Anita

  Michael – jeg gør hvd jeg kan derude, for at omvende dem og så er jeg iøvrigt rigtig glad for dit sidste udsagn :)