Moccapigen.dk header image 2

På’n igen

tirsdag d. 29. maj 2007 kl. 05:56 · · 10 kommentarer

Det er jo ikke fordi jeg ikke gider. Det er heller ikke fordi jeg ikke er glad for det jeg laver. Det er slet ikke fordi jeg ikke gerne vil – men for pokker, hvor skal jeg da godt nok trække mig selv op ved hårrødderne, når alle fridagene er opbrugt og donten kalder igen, men jeg trøster mig med, at jeg sikkert ikke er den eneste her i verden, der har det sådan…

10 kommentarer ↓

 • Catarina

  Nej du er ikke alene. Er lige returneret fra min morgen-løbetur og sidder med kaffen og tænker hvem der bare havde endnu en fridag. Jeg trøster mig dog med. at ugen er kort. Go’ dag til dig ;-)

 • Anita

  Du er frisk med sådan en løbetur, Catarina. Rigtig god dag til dig også :)

 • Liselotte

  Det er du absolut ikke. Jeg er også en anelse vissen ved udsigten til hverdag ;-)

  Ha’ en god dag alligevel :-)

 • Joan - røveren fra Rold

  Kan kun følge dig alt for godt. Sidder på job.. Har haft ferie siden 15. maj.. puuuha det er hårdt idag.

 • Jonna

  Det er godt med en løbetur hjernen bliver blæst igemnen,går min tur hverdag.
  Skal til eksamen næste fredag så læser meget her.
  Ha en god dag du starter du frisk.

 • Johanna

  Alene er du ikke :)
  Kunne også godt bruge lidt flere fridage. Godt det snart er sommerferie… altså sådan, inden for overskuelig fremtid.

 • Lene

  Anita, jeg er glad fordi du skriver det. Jeg har nemlig været bekymret fordi jeg normalt ikke er ked af at skulle på arbejde, men lige for tiden da skal jeg lige sætte mig ekstra op til det, trods det at jeg er glad for mit arbejde. Håber du har haft en god dag, min arbejdsdag begynder om et par timer :)

 • Deborah

  Jeg skal godt nok ikke på job, men jeg skal hive mig selv igang efter 14 dages sygdom, og jeg er S træt ;-) Så jeg føler med dig, omend årsagerne er lidt forskellige – håber du får en god dag!:)

 • tine

  Og jeg sidder med et lille smil om munden og nyder at det er hverdag igen. Men jeg arbejder jo heller ikke om dagen og har friuge nu, så jeg startede min uge med en tur hos frisøren efterfulgt af cafebesøg med meget højgravid søster og så lidt shopping til sidst. rh jo og…. en stor vaffelis :-))

 • Anita

  Det er fantastisk at se, hvor forskellige vi er omkring det her. Fælles for os alle er dog, at vi garanteret nok skal komme godt igennem denne første dag i hverdagen igen.

  Det gjorde jeg ihvertfald ;)