Moccapigen.dk header image 2

Lidt nervøs

mandag d. 29. august 2005 kl. 09:15 · · 2 kommentarer

Okay, en anelse er jeg jo nok… måske mere spændt. Ihvertfald er jeg så spændt på det hele, at jeg ryger som en gal – et typisk tegn på, at jeg er mere på stikkerne end sædvanligt. Klokken 12 tager jeg bussen og jeg har aftalt med Chefen, at jeg er der omkringkl. 12.30 (jeg skal jo lige finde stedet og med den ringe stedsans jeg har, kan jeg nemt fare vild. Selv i en lille flække som den jeg er på vej til…).
En gammel nabo hørte jeg skulle til jobsamtale og mente ikke jeg skulle busse den derud, så jeg bliver afhentet af ham kl. 12.15 og derefter bragt til min bopæl igen efter endt ‘session’. I Guder, hvor bliver jeg glad for sådan en betænksomhed og selvfølgelig får han en god skilling for sin ulejlighed. Det er klart.

More to come, når jeg ved mere og indtil da, for at slå tiden lidt ihjel, arbejder jeg med designet til siden her.

PS. måske glemte jeg lige at fortælle, at jeg har jaget flere af mine familiemedlemmer samme sted hen for at søge job. De mangler nemlig arbejdskraft på stedet og er ikke færdige med at tage folk ind, da de er flere måneder bagud med produktionen efter et stort opkøb såå… nu er jeg spændt på, om vi kommer til at arbejde samme sted og om vi kan ‘holde til det’ ;)

2 kommentarer ↓