Moccapigen.dk header image 2

Advarsel!

søndag d. 29. maj 2005 kl. 22:30 · · 4 kommentarer

Når man spiser lakridssnus skal man ikke – jeg gentager – IKKE få et hosteanfald som man forsøger at kvæle med munden fuld af snus. Det fine stærke salmiakpulver fordeler sig alt for let til næse og svælg og smerter som intet andet kan smerte.
Min næse og mit svælg er helt og aldeles! ødelagt nu. Smerter som ind i helvede og jeg tror næsten alle blodkar er bristede. Vandet står højt i øjnene og løber nedad mine kinder og fortsætter i det uendelige. Gør det ALDRIG…

4 kommentarer ↓

 • Morten Brunbjerg

  Så skulle du prøve det samme med wasabi… nå, men dit lyder nu også slemt nok! Av! Dit råd er taget til efterretning.

 • qvinde

  hahahahaha, havde også købt en pakke med 3 bøtter snus, og man kommer altså til at hoste og det gør herre nas. har droppet lakridssnus en rum tid:)

 • Anita

  Morten B – jeg tør ikke engang tænke på hvad wasabi kan gøre ved mine slimhinder :lol:

  qvinde – nej jeg holder mig også væk fra bøtterne i en rum tid. Jeg har fået svitset så rigeligt med næsehår og renset så grumme ud i mit system nu :D

  JR – er du hardcore-snussniffer ;)