Moccapigen.dk header image 2

Jeg tillader mig retten til…

tirsdag d. 24. maj 2005 kl. 18:27 · · 13 kommentarer

… i henhold til dagens tidligere fadæse, at udråbe mig selv som værende en Barrøvsblogger. Skulle du nu være nudist, ekshibitionist, glemme at få tøjet på når der kommer gæster eller føler du dig blot dejlig tilpas med bar røv så skal du være velkommen til at snuppe logoet ude til højre.

13 kommentarer ↓

 • Kenni

  Vi er vel alle sammen mere eller mindre ekshibitionistisk anlagt. Alle vil jo gerne ses og udtrykke sig selv på hver sin måde. Det er jo en del af essensen bag ekshibitionismen. Den behøver på ingen måde, at være seksuelt anlagt.

 • Mette

  Hehe jeg melder mig ind i klubben…

 • Mette

  PS. Er forøvrigt hverken nudist eller ekshibionistisk anlagt, men bare doven… og hvis folk kigger og ikke bryder sig om hvad de ser, så kan de jo bare se den anden vej :-)

 • Anita

  Kenni – lige præcist. Hvis jeg vover pelsen og påstår, at de fleste bloggere er ekshibitionister på et eller andet plan, så er jeg vel ikke helt forkert på den ;)

  Mette – be my Guest. Bare grib den :D

 • Anja

  Den kan jeg ikke slå :D Fantastisk som man er i stand til at fortrænge ting og sager, når man er i søvnig tilstand. Jeg gruer for den dag det sker! For det gør det.. før eller siden!

  TILLYKKE med dit arbejde, det er vel nok dejligt for dig – og fede mødetider i øvrigt! ;)

  God bedring til knejten… tredagesfeber.. hm.. håber ikke det smitter herover :D

 • Anita

  Anja – ja et eller andet kiksede dér. Måske var drømmen så god at jeg stadig svævede på den da jeg rejste mig fra sengen ;)

  Tak for tillykken. Jeg kunne ikke få det bedre og jeg glæder mig meget til at kunne møde ind igen (lige om lidt).

  3-dages feberen smitter heldigvis ikke :lol: Du har da vist haft dit hyr med sygdom, så du trænger dælme ikke til mere – ja hvem gør iøvrigt dét! :)

 • JR

  Nogen gange ville man ønske man var syg ;)

 • Anita

  Ved hvad du mener JR ;)
  Jeg er ved at være lidt småsnottet – skal jeg lige sende 1 stk brev afsted til dig med et brugt lommetørklæde ? :D

 • JR

  :D Hehe, ja det kunne jeg godt trænge til ;)

 • Bjørnskou

  Hmmm måske skulle man vænne sig til at skrive sine daglige meritter i bar asie. Ideen tiltaler mig underligt nok, selvom naboer og arbejdskollegaer nok helst er fri.. :lol:

 • Anita

  B – i bar asie *LOOL* Fedt udtryk. Du kan altså nogle sjove indimellem… nej tit faktisk. Det synes jeg da bare du skulle gøre derhjemme. Skrive i bar asie. Det kan vel ikke genere andre og jeg er sikker på det ville klæde dig :D

 • Peter

  Hej jeg er en slank mand i første halvdel af halvtredserne som altid fra helt ung har været glad for at blive set nøgen. En af mine rigtig store drømme er at fungere som nøgentjener ved en damefrokost eller lignende.
  Lige nu udlever jeg lysten ved bl.a. at stå nøgenmodel til tegning og maling samt foto.
  Nå ja men det er mine prd om min ekshibitionisme