Moccapigen.dk header image 2

Jeg ønsker mig et atlas

søndag d. 22. maj 2005 kl. 11:28 · · 12 kommentarer

– men ikke et hvilket som helst atlas. Jeg har just opdaget et nyt af slagsen, som indeholder både grimhed og skønhed. Længe leve den lille forskel…

12 kommentarer ↓

 • Esther

  Måske man skulle overveje at investere i det atlas, så man atter er i stand til at huske, hvordan sådan en dingenot ser ud :lol: :lol:

 • Anita

  He he… ja der er jo mange af slagsen og ikke alle er lige kjønne, meeen der kan vist godt findes et par stykker eller flere som er ganske nydelige ;)

  Jeg kan nu så godt lide de dingenoter og har sommetider spekuleret på, om jeg lider en anelse af penismisundelse. Ihvertfald er jeg én af mange kvinder der godt kunne tænke sig selv at have en – bare for et døgn :razz:

  EkstraBladet har et lille billedudsnit her:
  http://ekstrabladet.dk/VisArtikel.iasp?PageID=294359

 • Kimporator

  @moccapigen: Synes din kæreste også at du trænger til fremmed?

  @sure motorcykelmis: Meget fornuftigt. Jeg checker også kanal Blå fra tid til anden. Den feminine psyke udsættes man jo automatisk for ved at være borger i Femiland.

 • Esther

  :lol: at “sure motorcykelmis” :lol:

  Hvad filan er så lige “kanal blå”?

 • Liselotte

  Nu ikke så konventionel Kim…

 • Anita

  Lidt fremmed i billed/KanalBlå-form har vist aldrig skadet et menneske Kim ;)

 • zizi

  Genialt Atlas … men er der ikke noget med
  If you have seen one – you have seen them all ?? ;)

  Okay just kiddin’

 • Kimporator

  MMis: Hmm, kanalBlå findes i den store pakke, lige ved siden af Dexters Laboratorium (midnatsudgaven). Men den er vist for kedelig for den hellige ko, tjaee.. hun kommer jo også lige fra Amsterdam. Anita, drømmekvindebeskrivelsen mentalt (fra koens debat), den må jeg tænke over. Tror I har flere facitlister end mænd har på det mentale område.

 • Esther

  Kim> Det blev jeg dælme ikke meget klogere af. Har ingen anelse om hvad der er i “den store pakke” – har ikke mulighed for kabeltv her, så hvad med bare at svare mig direkte på mit spørgsmål? :lol:

 • Anita

  zizi – naaaarj der er både store og små, tykke og tynde men jeg siger IKKE hvilken slags jeg foretrækker. Det må forblive en hemmelighed imellem mig og så mig :lol:

  Kim – vi har ingen facitliste (jo, den vi selv skaber og som helt bestemt er den rigtige – for os selv). Vi er så tricky og kringlede at det sommetider kan virke forvirrende for os selv. Sådan har jeg det ihvertfald, men samtidig vil jeg sige, at jeg også er stødt på mænd der opfører sig lissom kvinder! Skaber sig som en tøs når noget går dem imod og agerer temmelig forurettede når de ikke får deres vilje. Karaktertræk som jeg synes er mindre flatterende ved begge køn iøvrigt ;)

 • IL Kimporatore

  @Esther: Ved du hvad, spørg du din sexfikserede slyngveninde med det store talent for fair debat – hun har garanteret helt check på den slags.

  @Moccatøsen: I har massevis af lister. Mænd tager tøser som de er. Gimper flest vil forbedre deres mand så han passer til deres pt foretrukne facitliste. Almen viden.

 • Anita

  Så er jeg sgu glad for at du kalder mig for en tøs! ;)