Moccapigen.dk header image 2

Hvis jeg fik fat i dig…

fredag d. 28. januar 2005 kl. 23:45 · ·

– ville du komme til at fortryde din handling for evigt. Jeg vil hellere end gerne behandle dig for dit narkoproblem, men du har satme bare at holde dig væk fra mit barn. Det kan jeg godt love dig, din lede stodder. Ikke én gang til skal du true et barn til at give dig sine penge. Ikke én gang til skal du gøre et barn fortræd på denne måde. Jeg er taknemmelig for, at der fandtes årvågne mennesker på stedet, som kunne hive min datter med om bag disken for at søge skjul for din abstinensprægede handling og rene sindssyge. Du aner ikke hvad du er skyld i og jeg siger dig – kunne jeg bringe dig i helvede med et enkelt fingerknips, så vær ikke ét sekund i tvivl om at jeg ville gøre det! Galning!

Har du noget på hjerte? ↓