Moccapigen.dk header image 2

Store Pestodag

tirsdag d. 25. januar 2005 kl. 23:30 · ·

Der er ikke meget der kan kilde ligeså godt på tungen, som smagen af friske krydderurter. Den tørrede slags bryder jeg mig normalt ikke meget om da jeg synes det smager af støv, men i en hurtig håndevending eller i mangel på friske kan de være okay, men jeg vil altså allerhelst bruge de friske. Snart varer det ikke længe førend krukkerne går helt over gevind og bugner med de saftigste grønne blade, store smagsoplevelser og rigdom i overmål og jeg kan kokkerere mig helt til Italien, Spanien, Frankrig eller hvor jeg nu har lyst til at rejse hen, blot ved at blande ingredienser med en kærlig hånd i mit eget køkken. Det er fantastisk.

Dagen imorgen er viet til et enkelt møde fra morgenstunden med en ‘jobkonsulent’ og derefter går mit køkken i omdrejninger, så jeg kan få produceret en god mængde pesto. Den første opskrift er rekvireret af kokken fra yndlingscaféen.

Har du noget på hjerte? ↓